Minigruppen nyhedsbrev

MARTS

Nu er vi i gang med de ”rigtige” samlinger. Vi holder samling hver mandag kl. 9.30. Det er vigtigt at børnene er her senest kl. 9, da de har brug for at lande og har tid til at se om vennerne er kommet.

Vi holder fortsat modtagergruppe hver fredagen hvor alle børn i Minigruppen deltager. Her brobygger vi med de børn fra Vuggestuen der snart starter i vores gruppe. For de børn der har brug for det, er det stadig muligt at deltage i modtagergruppen tirsdag, onsdag og torsdag.

Temaet i marts måned ved mandags samlingerne er ”Bondegårdens dyr”. Her vil vi synge, lege, tegne, male og snakke om dyrene på bondegården.

Hjemme må I gerne snakke med jeres barn om hvilke dyr der bor på bondegården, hvad de siger og hvad de spiser. Vi har fokus på at børnene bruger deres sprog og udvider det med ny ord.

Fokusord: Bondegård, hø, gulerødder, yver.

Ifølge kalenderen er det forår, så følg med i vejrudsigten så jeres barn har det udetøj med der passer til vejret. Lag på lag er en god ide i den kommende tid. Ligeledes termotøj, regntøj og gummistøvler. Når det bliver for varmt med vinterstøvler er en sko der sidder fast på foden det bedste at lege i.

Vigtige datoer:
1/4 Påskefrokost

Børnehaven er lukket fra 9/4 til og med 13/4

Forårshilsner fra Celina, Pia, Stina og Birgitte