Vuggestuen brev

JULI

 

Kære forældre,

Sikke nogen måneder vi har haft. Corona pandemien har vendt op og ned på alles hverdag, også her i vuggestuen. Det har betydet, at alt har set anderledes ud med en masse nye retningslinjer og tiltag der har skulle følges. I den forbindelse har vi stået i en masse ukendte situationer, men vi er også blevet klogere, og har erfaret at mange af tiltagene har fungeret rigtig godt for børnene.

Der er fortsat restriktioner på jer forældres gang i institutionen, hvilket betyder, at jeres barn fortsat skal afleveres og hentes i garderoben. Desuden skal I fortsat medbringe alt mad (inkl. Morgenmad og den bliver serveret indtil kl 7.30) samt drikkedunk, sengetøj osv. Pr. 15. august vil der igen blive serveret morgenmad, formiddagsmad og eftermiddagsmad i vuggestuen.

Den 1. juli har vi desuden sagt velkommen til Malu, som er ny pædagog her i vuggestuen. Malu har fra dag 1 mødt ind med smil, gåpåmod og et åbent sind, og alle børn har taget godt imod hende.

Mange børn holder en velfortjent ferie derhjemme, hvilket betyder at hverdagen i vuggestuen nu også kan afvige fra normalen, grundet sommerferier. Derfor vil I også støde på vikarer, samt opleve at fordelingen af grupperne kan være lidt anderledes end normalt da personalet også afvikler ferie på skift af hinanden. Vi vil desuden også lave hyggelige ferieaktiviteter og nyde det forhåbentlig gode vejr.

 

Sommerhilsner fra

Personalet i vuggestuen